قصه‌گویی دوبلورها و گویندگان در «یک سر و هزار صدا»

3 سال پیش

فرهنگ‌سرای فردوس برنامه‌ی آنلاین کتاب‌خوانی گوینده‌ها و دوبلورهای صداوسیمای ایران را برگزار می‌کند.
روابط عمومی مراکز فرهنگی‌هنری منطقه‌ی ۵ تهران گزارش داده که «یک سر و هزار صدا» عنوان ویژه‎برنامه‌ای است که به صورت مجازی در قالب کتاب‌خوانی از سوی گوینده‌ها‌ و دوبلورهای مطرح صدا و سیما در روزهای خانه‌نشینی کرونایی و با شعار محوری «#خانه همیشه امن است» و «#به سوی آسمان» در حال انتشار است.
در این برنامه گوینده‌های نام‌آشنایی چون هومن خیاط، سارا جامعی و شادی‌ هاشم‌لو که آثار بسیاری به‌ویژه در بخش صداپیشگی انیمیشن دارند، به قصه‌گویی برای کودکان و نوجوانان پرداخته‌اند که با انتشار در صفحات و کانال‌های مجازی با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شده و همچنان اجرای آن ادامه دارد.
علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به صفحه‌ی اینستاگرام فرهنگ‌سرای فردوس به نشانی @ferdos.farhangsaraa و کانال آپارات این نهاد، قسمت‌های مختلف برنامه‌ی «یک سر و هزار صدا» را تماشا کنند.
همچنین در اینستاگرام با کلیک بر روی هشتک #یکسروهزارصدا نیز تمامی قسمت‌های این برنامه‌ها در دسترس‌شان خواهد بود.

منبع: سایت خبری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران

0

دیدگاه شما

بدون دیدگاه